Doe inspiratie op voor jouw nieuwe badkamer! mrt13

Tags

Related Posts

Share This

Doe inspiratie op voor jouw nieuwe badkamer!

Ben je van plan om een nieuwe badkamer te nemen omdat de oude niet meer doet wat hij moet doen? Zitten er bijvoorbeeld op verschillende plaatsen krassen, schrammen, gaten of slijtageplekken en is het tijd voor een nieuwe badkamer? Of ben je aan het verbouwen en wil je de badkamer renoveren en in een modern jasje steken? Dan zijn er vele manieren om jouw badkamer zo te krijgen zodat deze voldoet aan al jouw wensen. Je kunt aandacht besteden aan de ruimtelijke inrichting of kiezen voor afwerking en detail. Hoe dan ook: maak keuzes voor de lange termijn zodat jouw badkamer nooit zal gaan vervelen.

Neem een kijkje op Grando.nl

Als je niet weet waar je moet beginnen in het land van badkamers dan kun je eens een kijkje nemen op Grando.nl. Hier vindt je aanbiedingen en showroom modellen die jou wellicht aanspreken. Anders kunnen ze voor jou misschien een opstapje betekenen naar een badkamer die je naar eigen idee wilt inrichten. De mensen achter Grando.nl hebben veel expertise en know how van badkamers waardoor het zeker geen misstap is om met hen in zee te gaan. Bekijk de site maar eens en kom erachter wat er allemaal mogelijk is voor jouw nieuwe badkamer.

Bestel het Grando-magazine

Als je geïnteresseerd bent geraakt in de diensten en modellen van Grando dan kun je er voor kiezen om het Grando magazine te bestellen. Als je je hierop abonneert dan zul je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste trends en mogelijkheden die via Grando te realiseren zijn. Je zult veel showroom-modellen badkamers maar ook veel ervaringen van experts kunnen lezen die jou wellicht op weg kunnen helpen bij het uitkiezen van jouw nieuwe badkamer. Het kan nooit kwaad om over de achtergrond van bepaalde badkamers te lezen zodat je bij een keuze meer achtergrondinformatie bezit.

Maak van de badkamer een oase van rust

Voor alles zou je graag willen dat jouw badkamer een ruimte is waar je jou, al dan niet voor langere tijd, terug kunt trekken om aandacht aan jouw uiterlijke verzorging te besteden. Of het nu gaat om het douchen, tanden poetsen of het opsmeren van gezichtcrème voor de spiegel; je wilt dergelijke en eventueel andere activiteiten in alle rust kunnen doen. De omgeving, oftewel de inrichting en het aanzien van de badkamer, is hierbij niet onbelangrijk. Er zijn allerlei kunstgrepen mogelijk qua interieur die er voor kunnen zorgen dat je jou thuis voelt in jouw nieuwe badkamer. Of deze kunstgrepen nu gericht zijn op de diverse functies van de badkamer of op randzaken; een mooie en functionele badkamer voorziet in alle behoeften voor alle zintuigen.

Pas jouw badkamer aan jouw wensen en budget aan

Wil je een eventuele WC weglaten in de badkamer om kosten en plaats te besparen? Of wil je juist een extra grote douche nemen hetzij ten koste van een eventuele badkuip? Deze en meer zaken kun je overwegen als je op een financieel gezonde manier jouw badkamer in wilt richten. Uiteindelijk mag er niets ontbreken in jouw nieuwe badkamer, ook al houdt dit in dat bepaalde zaken daarbij van het lijstje geschrapt moeten worden. Het kan zijn dat een bepaalde smaak duur is maar in andere gevallen is het verstandiger om te denken aan het budget dat je over hebt voor jouw nieuwe badkamer. Niet alleen jouw wensen maar ook jouw budget zijn daarom doorslaggevend bij het uitkiezen van een nieuwe badkamer.

Heeft jouw badkamer alles in huis?

Een badkamer bestaat niet alleen uit een douche of bad. Ook andere zaken zoals een WC, een wasbak, een spiegel, een verwarming of een dressoir kunnen van belang zijn voor een goede badkamer. Qua verwarming kun je bijvoorbeeld kiezen voor vloerverwarming. En een kastje voor de badhanddoeken en washandjes of een mat voor over de vloer op de badkamer zijn dikwijls welkome oplossingen voor bepaalde wensen of problemen. Denk er dus goed over na hoe je jouw badkamerruimte wilt benutten en wat hier allemaal qua interieur bij zal horen en komt kijken. Alleen op deze manier zul je de badkamer van jouw dromen kunnen ontwerpen.