Durf te combineren aug15

Tags

Related Posts

Share This

Durf te combineren

Hoewel smaken verschillen is er wel een trend te zien in de ontwerpen van meubelen, het gebruik ervan en de accessoires. De natuur- en basic trend speelt momenteel een grote rol in de inrichting van woningen. Basic artikelen zijn vooral praktisch, en de natuurkleuren en -tinten maken het geheel rustig waardoor je thuis heerlijk tot rust kan komen.

Paars
De komende tijd blijven deze natuurlijke kleuren een hoofdrol spelen, al zien we wel dat de kleuren wat donkerder worden met hier en daar een glimmer of metallic look. Ook een enkel element uitgevoerd in een knalkleur is erg trendy. Een fauteuil uitgevoerd in paars komt prachtig uit in een kamer vol met bruine en grijze tinten. Hier en daar zagen we ook de kleur geel voorbijkomen, een kleur die perfect je woonkamer kan opfleuren maar waar wel even over nagedacht moet worden.

Metaal
In de accessoires zien we wat verschuivingen, de natuurtinten blijven, maar er wordt ook veel gewerkt met metaal. Sfeerlichten in prachtige ronde modellen in een soort kantmotief waardoor het licht zich prachtig verspreid. Maar ook metalen dienbladen met een bewerkte rand en fotolijstjes van hetzelfde materiaal in diverse formaten. De Boeddhabeelden blijven, in een glanzend bruin voor veel mensen een aanwinst, maar wij zijn er wel een beetje op uitgekeken.

Rond bloemenkussen
In de stoffen zijn nog steeds de natuurvezels aanwezig zoals katoen en linnen eventueel in combinatie met leer of zelfs rubberen elementen. De nieuwste trend op het gebied van sierkussentjes zijn de ronde bloemenkussens. Gemaakt van een wollen vilt in de vorm van een bloem, of zelf gebreid met een natuurgaren fleuren ze uw inrichting helemaal op.