Een hoop ideeën met kunstgras. okt07

Tags

Related Posts

Share This

Een hoop ideeën met kunstgras.

Bij het woord kunstgras denkt de gemiddelde Nederlander aan een natgeregend voetbalveld, of dat goedkope lapje in die onderhoudsvrije tuin. Maar, kunstgras is tegenwoordig veel mooier! Er zijn matten te koop die haast niet van het echt te onderscheiden zijn en er is zo veel keus. Van goedkoop tot duur, van plastic tot net echt.

Buiten, of toch binnen?

Kunstgras kan bijvoorbeeld in bakken in de tuin geplaatst worden voor een uniek effect, of het stukje speelgras voor de kinderen kan ermee bedekt worden. Dit scheelt toch al een hoop onderhoud, en ze kunnen altijd naar buiten! Voor buiten zijn er ontzettend veel mogelijkheden te bedenken. Maar voor binnen is het vaak moeilijker. Voor binnen? Ja, voor binnen!

Wat dacht je van een voetbalveld op zolder? Of een unieke hoek om te spelen in de kinderkamer? Voor onder de (open) trap? Dat is vaak toch al een ongebruikte ruimte. Voor een opvallende look kun je ook het gras aan de muur bevestigen! (Verdiep je wel in een goede lijm, kunstgras is natuurlijk vele malen zwaarder dan een stuk behang)

Reinigen

Kunstgras is eigenlijk gewoon een stuk tapijt, die dus makkelijk met de stofzuiger gereinigd kan worden. Het is wel wat stugger, dus met een bureaustoel of rolstoel is het wel wat lastig in gebruik.

Zocht je dus nog iets voor in of om het huis? Er is dus genoeg kunstgras voor binnen of buiten verkrijgbaar.

Bron afbeelding