Koffie is lifestyle okt16

Tags

Related Posts

Share This

Koffie is lifestyle

Het is lang geleden dat je in Nederland slechts vier keuzes bestond in koffie: zwart, met melk, met suiker of met suiker én melk. Tegenwoordig poppen de koffiewinkeltjes met bijzondere koffies als paddenstoelen uit de grond. En ook thuis wordt er meer gevarieerd bij het zetten van koffie. Daarnaast draagt de geur ervan bij aan de sfeer in huis.

Hip koffiezetapparaat
Het maakt niet uit hoe of met welk systeem je koffiezet (filter, pads, bonen of cupjes) het apparaat waarmee je het doet mag er wezen. Steeds meer wordt het koffiezetapparaat een sieraad in de keuken die mag pronken op het aanrecht. Designers ontwerpen met liefde de buitenkant, waarbij ze kiezen voor trendy nieuwe kleuren. Zelfs een basic koffiezetapparaat is voorzien van elementen die in het oog springen. Daarom is er altijd een koffiezetapparaat dat bij jouw en het interieur van het huis past.

Design servies
Wanneer je kiest voor design, dan kies je ook voor een bijpassend koffieservies. Natuurlijk smaakt je ochtendbakkie het allerlekkerste uit je favoriete mok, maar visite serveer je koffie uit mooie kopjes of kleine koffiebekers. Heb je een klassiek interieur kies dan voor klassieke kopjes met een bloemetje erop bijvoorbeeld. Bevat je huis veel kleuren, dan mag je koffieservies ook uit bonte kleuren bestaan. Ook leuk om dan te mixen met verschillende kleuren kopjes en schotels. En bij een modern interieur past weer een strak (misschien wel vierkant) design.

Andere koffie
Daarbij komt ook nog dat je voor verschillende soorten koffie ook andere kopjes nodig hebt. Een espresso verdwijnt namelijk in een grote kop en een latte macchiato serveer je natuurlijk het liefst in een mooi hoog glas. Trakteer je zelf dus ook op kopjes, bekers en glazen die bij de verschillende soorten koffie horen.

Drink smakelijk!