Oosterse lampen apr11

Tags

Related Posts

Share This

Oosterse lampen

Haal de echte oriëntaalse sfeer in huis met de oosterse lampen van Ghalia Oriëntal design. De sfeer van duizend-en-een nacht, de sfeer van gastvrijheid en de sfeer van warmte met prachtige kleuren. Als sfeerlicht om bij weg te dromen zijn deze lampen uitermate geschikt, maar ook als hoofdverlichting voor boven een eettafel of om bij te lezen.

Echt handwerk

Het ambachtelijke handwerk van de oosterse lampen dat van vader op zoon is overgegaan, zie je terug in de schitterende vormen en modellen, de mooie verbindingen en de prachtige materialen die gebruikt zijn. Materialen, zoals messing en koper, die gewonnen en verwerkt worden in de streek waar de sfeervolle oosterse lampen worden gemaakt in kleine werkplaatsen.

De trend van dit moment

Is je inrichting modern, stoer, urban, Scandinavisch of romantisch? De oosterse lampen passen echt in ieder interieur. Van een chique hotel tot een loftachtige ruimte, van modern tot ouderwets, de tijdloze vormen en materialen de oriëntaalse lampen voegen zich in ieder interieur. Wie wil er geen slaapkamer zoals in een chique hotel met mooi beddengoed, mooie kleuren en prachtige oosterse lampen voor die speciale sfeer?

Sfeervolle verlichting

Waar komt die mooie sfeer van de oosterse lampen vandaan? Is dat het licht dat door de vele filigrain-gaatjes komt, is het het gevoel dat de ambachtslieden in de lampen stoppen of is het de herkomst, het mooie warme land met de mooie kleuren? De lampen ademen een gevoel en een sfeer uit die je nergens anders kunt vinden. Dat maakt de lampen van Ghalia Oriëntal Design uniek en bijzonder.

d71842c8-a741-4881-a972-5c51cfff338a

Een statement in je huis

Zelfs zonder licht zijn de oosterse tafellampen met hun verschillende motieven een kunstwerk in je huis. Maar doe je het licht aan, dan zorgen de honderden en zelfs duizenden gaatjes voor een magisch lichtspel. Speel eens met meerdere oriëntaalse lampen naast elkaar op ongelijke hoogte of hang meerdere oosterse lampen in verschillende vormen naast elkaar. Dat maakt jouw lichtspel én je huis uniek.

Eenvoudig te bevestigen

Bevestig de oosterse hanglampen met een ketting aan het plafond. Bij een kleinere maat lamp is het snoer al voldoende, maar een ketting maakt het geheel af. De onderdelen, zoals een ketting, zijn net als de lampen verkrijgbaar bij Ghalia Oriëntal Design. Gebruik een spaarlamp of eco-lamp voor een langere levensduur en bespaar direct op je energiekosten.

Enorm ruime keuze

De collectie oosterse lampen is enorm en wordt regelmatig vernieuwd. Op onze website krijg je een indruk van de diverse lampen. Wil je echter de lampen in het echt zien, dan ben je welkom in onze winkel en showroom in Lisse waar ook een gezellige tearoom is. Je aankoop kun je uitsluitend online doen, maar je krijgt er wel een goede indruk van onze prachtige producten.