Waarom ga je nog naar de supermarkt? apr10

Tags

Related Posts

Share This

Waarom ga je nog naar de supermarkt?

Wekelijks of misschien wel dagelijks zijn we ermee bezig, straks moeten er namelijk weer boodschappen worden gedaan. Het is een proces wat veel tijd in beslag neemt, eerst moet je je bedenken wat allemaal nodig is, vervolgens moet je nog naar de supermarkt om alles te halen en tot slot thuis alles uitruimen. Er zijn inderdaad betere tijdbestedingen, daarom laten wij onze boodschappen tegenwoordig thuisbezorgen, hier lees je meer over de voordelen van deze boodschappenservice!

De online boodschappenmarkt blijft groeien, in 2018 deed ruim 23% van de bevolking online zijn boodschappen. Dit percentage bedroeg in 2015 nog slechts 13%. Experts verwachten dat deze groei de komende jaren nog wel zal doorzetten, deze groei komt puur door het gemak in wat het met zich meebrengt in een tijd waarin mensen erg druk zijn en eigenlijk nog maar amper vrije tijd hebben.

De kracht van online boodschappen

Tijdsbesparing

Het online boodschappen doen scheelt enorm veel tijd, je kunt niet alleen tijdens het scrollen over de pagina nadenken wat je nodig hebt maar ook is de kans kleiner dat je iets vergeet en dus weer terug moet naar de winkel. Hiernaast scheelt het dus de moeite om naar de supermarkt te gaan (en weer terug naar huis) wat dus weer tijd bespaart. Hierdoor houd je dus meer tijd over voor werk of vrije tijd.

Geldbesparing

Tijdens het online boodschappen doen zul je niet verleid worden door de geur van die lekkere broodjes of iets anders. In de supermarkt proberen ze namelijk jou zoveel te laten kopen door allerlei slimme marketing trucjes. Online is dit natuurlijk niet zo snel gedaan en is het dus makkelijker om alleen het nodige in je mandje te doen. Overigens maak je ook geen benzinekosten.

Sjouwen

In de supermarkt gebeurt het nog wel eens dat je deze verlaat met een groot aantal boodschappen, dit maakt de terugreis een stuk minder prettig. Als je je boodschappen laat bezorgen zal een werknemer de grote hoeveelheid naar voordeur komen brengen, hierna hoef jij het alleen uit te ruimen. Supermarkten leveren een uitstekende boodschappen service tegenwoordig.

Toch meer fan van het fysieke boodschappen doen of heeft dit artikel je weten te overtuigen? Wij van woonmagazine vinden dat het op z’n minst uitproberen geen kwaad kan!