Tags

Related Posts

Share This

Wat is een eettafel met Fenix nanotechnologie?

Fenix is materiaal dat zeer innovatief is, het wordt dan ook wel ‘smart material’ genoemd. Fenix is op allerlei manieren in uw interieur in te zetten, het wordt onder andere voor eettafels gebruikt. Fenix wordt zowel horizontaal als verticaal toegepast, het kan zichzelf van schade herstellen en is gemakkelijk schoon te maken. Ontstaat er een kras op het materiaal? Dan kan dit met een spons worden weggewreven, een eigenschap die het materiaal zeer bijzonder maakt.

Fenix nanotechnologie: wat is het?

Fenix nanotechnologie is kraftpapier dat geïmpregneerd is met speciaal hars. Het materiaal voelt daardoor zacht aan en zorgt voor een uitstekende toplaag. Door middel van de nanotechnologie is het oppervlakte mat en reflecteert het niet. De kleur zal daardoor niet veranderen door het licht en blijft zoals het is. Daarnaast worden vingerafdrukken niet zichtbaar, het materiaal is daar gewoonweg te mat voor.

Zelfherstellend vermogen van Fenix

Het zelfherstellende vermogen van Fenix is iets dat zeer bijzonder is. Als er warmte wordt toegepast is het mogelijk om krassen te laten verdwijnen. Dit heeft te maken met de nanotechnologie zoals deze is toegepast. Ideaal wanneer je langdurig van een nieuwe eettafel wilt genieten. Zo blijft het materiaal mooi en hoef je niet tegen een eettafel met krassen aan te kijken, ook niet na enkele jaren! Voor veel mensen is dit een grote ergernis en kiezen zij er na een aantal jaar voor om de volledige eettafel te vervangen. Zonde van het geld, want met Fenix materiaal zal dit nooit het geval zijn.

Fenix nanotechnologie en hygiëne

Het schoonmaken van een eettafel neemt veel tijd in beslag, zeker wanneer er geen tafelkleed gebruikt wordt. Door middel van de Fenix nanotechnologie blijven er geen vieze vingers zitten en kan vuil gemakkelijk verwijderd worden. Dit maakt het oppervlakte zeer hygiënisch en is een fantastische eigenschap.

Eettafel Belly van Odesi met Fenix nanotechnologie

Ben je te spreken over de Fenix nanotechnologie? Kijk dan eens naar deze eettafel van Odesi. Deze eettafel is uit te voeren in drie verschillende kleuren van dit prachtige materiaal, Bianco Kos, Beige Luxor en Nero Ingo. Stuk voor stuk kleuren om binnen verschillende interieurstijlen toe te passen. Deze tafels passen zowel bij traditionele als moderne inrichtingen. Als je voor interieur kiest met innovatieve eigenschappen, is deze eettafel een perfect meubelstuk om mee van start te gaan. De eettafel Belly is een ronde eettafel en beschikt over een onderstel van ijzersterk materiaal, door de vorm van het onderstel kun je jouw benen er gemakkelijk onder kwijt.

De ontwerper Kees Marcelis is al meer dan 20 jaar bezig met het ontwerpen van interieur. Hij staat bekend om zijn rustige, krachtige en karaktervolle ontwerpen. Niet voor niets is er dan ook voor de aanvulling van deze Fenix technologie gekozen. Kees Marcelis is immers iemand die altijd te interesseren is voor materiaal met bijzondere eigenschappen.