Relaxen in een hangmat! okt29

Tags

Related Posts

Share This

Relaxen in een hangmat!

Een hangmat is niets bijzonders, denk je? Niets is minder waar, want er zijn heel veel verschillende soorten verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld hele grote matten te koop, maar je kunt ook kiezen uit hele kleine exemplaren. Ook de stoffen kunnen variëren. Eén ding is zeker: een hangmat zorgt voor echte ontspanning. Je kunt ermee in de tuin gaan liggen of in huis en je kunt hem meenemen, bijvoorbeeld op vakantie. Hieronder worden een aantal verschillende soorten besproken.

Voor één of meerdere personen

Er zijn van deze matten verkrijgbaar waar je alleen in kunt liggen. Heb je bijvoorbeeld een aantal kinderen, dan is het misschien handig om een groter exemplaar aan te schaffen. Zo kunnen jullie lekker met zijn allen in de mat liggen. Dat is wel net zo gezellig. Het enige waar je dan naast de grootte van de mat naar moet kijken is welk gewicht de mat kan dragen. Dit kan namelijk ook variëren.

Zijn ze weerbestendig?

Er zijn matten te koop die je rustig buiten kunt laten hangen. Deze drogen snel als het heeft geregend en verkleuren niet in de zon. Dat is wel ontzettend handig, want zo hoef je de mat niet los te halen als je er geen gebruik meer van maakt. Dat scheelt een hoop werk en frustraties als je niet zo heel handig bent.

Handig voor op reis?

Er zijn matten te koop die extra licht zijn en weinig ruimte in beslag nemen. Deze zijn vaak gemaakt van een stof waar een parachute ook van is gemaakt. Ze zijn gemakkelijk op te vouwen en passen zo in de koffer naast je kleren en schoenen. Er zijn ook matten verkrijgbaar met een muskietennet zodat je veilig bent voor ongedierte als je in de buitenlucht blijft slapen.

Ben je op zoek naar een hangmat, kijk dan eens op www.hangmatgigant.be?